Medewerkers

Van maandag tot en met zaterdag serveren onze bijzondere medewerkers vol enthousiasme koffie en heerlijke lunchgerechten. Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien. 


Ron
Mijn naam is Ron en ik woon in Maasland bij mijn ouders. Mijn taken in de lunchroom zijn: helpen in de spoelkeuken, het stoepbord buiten zetten, de speelhoek opruimen en als het druk is helpen in de bediening. Ik vind het leuk om te werken bij bijzonder omdat er veel mensen komen en natuurlijk alle blonden gasten ;-) Mijn hobby's zijn GTST kijken, bij Excelsior Maassluis kijken en op de ipas liedjes afspelen. 
Martijn
Mijn naam is Martijn en ik woon in ’s-Gravenzande in mijn eigen appartement. Ik sta bij bijzonder achter de bar, maar ik rol ook het bestek in en controleer de voorraden, help met het vouwen van de was en soms in de spoelkeuken. Mijn hobby's zijn tekenen, fietsen en op vakantie gaan. In de lunchroom werken vind ik heel erg leuk!


 


Risto 
Ik ben Risto en ik woon in Honselersdijk. Helpen in de spoelkeuken, bedienen en stofzuigen zijn mijn taken in de lunchroom. Ik wordt er erg blij van om hier te werken omdat ik dan Tineke zie en andere bekenden. Mijn hobby's zijn puzzelen, in mijn dagboek schrijven en naar muziek luisteren. 
Leo 
Ik ben Leo en ik woon in Wateringen. Mijn Hobby’s zijn keyboard spelen, op vakantie gaan en naar de kerk gaan. Werken bij Lunchroom Bijzonder is een hele uitdaging voor mij. Ik werk op de maandag en 1x in de maand op zaterdag. Ik reis zelfstandig met openbaar vervoer. Daarnaast werk ik op de Jozefschool in Wateringen 2 dagen in de week op dinsdag en donderdag. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het varend corso en kom in de kas. Ik zit bij Bijbelkring en bij de Evangelische kerk Westland. Ik heb een fijne tijd bij Bijzonder.

 


Wietse
Ik ben Wietse en ik woon in Wateringen en word daar af en toe nog begeleid. In de lunchroom loop ik met de ipad en neem ik alle bestellingen op. Verder zorg ik dat de kaarsjes branden en serveer ik de lunch. Ik vind werken in de lunchroom heel leuk omdat ik veel onder de mensen ben. Mijn hobby's zijn schilderen, koken en fietsen.  
Femke
Hoi, ik ben Femke en ik woon in Hoek van Holland. Ik werk in de lunchroom omdat het voor mij nog niet mogelijk is om een betaalde baan te hebben. Bijzonder geeft mij de kans om weer ergens bij te horen. Daarnaast is het ook erg gezellig! Mijn hobby's zijn zingen, liedjes schrijven en wandelen met mijn hondje.

 


Marjon 
Mijn naam is Marjon en ik woon in 's-Gravenzande in een leuk huis waar ik mijn eigen kamer heb. Mijn taken in de lunchroom zijn bestek inrollen, de speelhoek opruimen, toilet schoonmaken, de vaat opruimen en drankjes klaarmaken. Ik vind het werken in de lunchroom heel leuk omdat ik dan onder de mensen ben en veel bekenden tegen kom. Mijn hobby's zijn kleuren, tekenen, muziek luisteren, dansen en puzzelen.
Jacqueline
Ik ben Jacqueline en ik woon nu 4 jaar in Schipluiden onder begeleid wonen. Als het druk is, loop ik in de bediening en neem ik met de ipad bestellingen op. Ook maak ik soms de lunch klaar voor mijn collega's. Ik vind werken in de lunchroom erg leuk omdat ik het erg gezellig vind en omdat er vaak bekenden langskomen om te lunchen. Mijn hobby's zijn hardlopen, koken en winkelen. 

 Marijke
Ik ben Marijke en ik woon in ‘s-Gravenzande. In de lunchroom loop ik in de bediening met de ipad en breng ik koffie en thee naar onze gasten. Soms mag ik ook de lunch brengen. In de lunchroom werken vind ik top en het gaat heel goed. Mijn hobby’s zijn borduren, kleuren, 3d kaarten maken, dansen, de funclub en playbacken.
Rebecca
Hallo, ik ben Rebecca en ik woon in Wateringen in Esselande bij buurtcentrum Joop. Ik heb 2 zussen. Als ik thuis ben, surf ik graag op internet, maar films kijken vind ik ook heel erg leuk. Het liefst kijk ik naar horror films. Als ik alleen ben ga ik ook wel eens zingen in mijn eigen slaapkamer. Als ik aan het werk ben in de lunchroom doe ik van alles; schoonmaken, achter de bar helpen en de klanten bedienen.

 


Charity 
Hoi, ik ben Charity en ik woon samen met mijn moeder, stiefvader en broertje in Wateringen. Ik heb ook nog een broer, maar die woont niet meer thuis. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, enge films kijken, hockeyen en tennissen. Als ik werk in de lunchroom vind ik het leuk om in de spoelkeuken te staan en te helpen in de bediening.
Sven
Hoi, ik ben Sven en ik ben de jongste medewerker van Bijzonder. Ik werk hier sinds juni 2015. Ik woon samen met mijn ouders en broertje in De Lier. Als ik op mijn werk ben, sta ik graag achter de bar om de drankjes klaar te maken. Maar als ik thuis ben, ben ik graag aan het darten. Ik vind het ook heel leuk om op Facebook met vrienden te chatten.

 Arlette 
Hallo, ik ben Arlette en ik woon al heel lang in Hoek van Holland samen met mijn vader, moeder en twee broertjes. Thuis vind ik het leuk om spelletjes te spelen. Als ik in de lunchroom ben, vind ik het leuk om eten en drinken te serveren. Ook smeer ik graag het brood.
Nancy
Hoi, ik ben Nancy. Mijn hobby's zijn 3D kaarten maken, schilderen op nummer, Donald Duck lezen, boeken lezen en strijkkralen. Het leukste in Bijzonder vind ik de kletspraatjes met de lieve gasten. 

 


Lars
Hoi, ik ben Lars  en ik woon nog thuis. Ik ga wel snel uit huis. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Bijzonder: ik vind de bediening leukst en het schoonmaken en afruimen van de tafels. Ik vind mijn collega’s erg aardig. Ik zit op  hockey, dat vind ik een hele leuke sport!
Sil
Hoi, ik ben Sil en ik vind het bijzonder leuk om in de bediening en de spoelkeuken te helpen. Ook het eten bij Bijzonder is héél lekker! Ik vind het leuk dat er iedere dag weer zoveel gasten komen. Ook mijn familie komt vaak en dat vind ik heel gezellig! Ik speel thuis graag PlayStation en met Het Spektakel zing ik heel graag op podium.


  

 


 

Amber
Hoi, ik ben Amber en ik vind het heel leuk om als gastvrouw te werken en bestellingen op te nemen met de ipad. Ik vind mijn collega’s ook heel aardig en ook de gasten die komen lunchen. Mijn hobby’s zijn Theater toneel en musical. Ik speel zelf ook toneel. Het allerlekkerste bij bijzonder vind ik de banaan-karamel taart! mmm ;-)
Annemiek
Hoi, ik ben Annemieke. Ik hou heel erg van paarden en rij al jaren met veel plezier. Verder vind ik creatieve dingen doen ook erg leuk. Tekenen, kleuren, kaarten maken en nog veel meer. Ik werk nu 4 dagen in de week. Op de dinsdag bij Lunchroom Bijzonder dat vind ik erg leuk. Ik sta vaak achter de bar. Het is echt een beetje mijn plekje geworden hier. Maar in de bediening en bestellingen opnemen vind ik ook leuk. Ik heb leuke en gezellige collega's en fijne begeleiding.


  

 

 

Medewerkers die bij ons gewerkt hebben en ons zeer dierbaar zijn:

 Marieke 
Ik ben Marieke en ik werk vanaf het begin al in de lunchroom en dit vind ik erg leuk, vooral de bediening! Mijn taken zijn tafels schoonmaken, de was opvouwen en drankjes serveren. Ieder seizoen sta ik te trappelen om weer aan het werk te gaan in de lunchroom. Mijn hobby's zijn tv kijken en spelletjes doen op mijn ipad.
Jelmer
Hoi, ik ben Jelmer en ik woon bij Koningshof in Maassluis in een woongroep. Mijn hobby’s zijn babyfoto’s kijken en babyshowers organiseren. Ik vind het leuk om naar kinderprogramma’s op televisie te kijken. Het leukste in Bijzonder vind ik het werken in de bediening. 


 


Corina
Corina, het gezicht van Lunchroom Bijzonder is op 18 april 2011 geheel onverwachts overleden op 29 jarige leeftijd. Wij missen haar nog dagelijks in onze lunchroom!
Vera
Ik ben Vera en ik woon onder begeleiding samen met mijn vriend Jaap in Naaldwijk. In de lunchroom maak ik altijd de toileten schoon en help ik in de spoelkeuken. Soms mag ik ook helpen met bedienen. Ik heb het erg naar mijn zin, dit werk maakt mij blij! In mijn vrije tijd ga ik altijd graag met mijn vriend naar Scheveningen. Mijn hobby's zijn verder nog fitnessen en winkelen. 

 


 

Fred
Ik ben Fred en woon in Vlaardingen. In de lunchroom werk ik in de spoelkeuken, maak ik schoon en help ik de lunchroom klaar te maken voor mijn collega's. Mijn hobby's zijn voetballen, wandelen, fotograferen en thuis koken. Dat is meestal op woensdag en dan bak ik bijvoorbeeld cake. Werken in de lunchroom vind ik leuk en gezellig!


 

  

Adres

Hoofdstraat 7-9
2678 CE De Lier
 TelefoonIcon   TelefoonIcon
Email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Op zaterdag ontbijt gesloten
Zondag gesloten

Volg ons laatste nieuws op:

Facebook   Instagram