Reserveer online jouw lunchtafel

Onze bijzondere medewerkers staan met veel plezier voor je klaar met verse koffie, onze huigemaakte gebaks- en lunchtoppers en broodjes om af te halen of te bezorgen.

Intern hebben we alles geregeld om aan de horecaprotocollen en RIVM richtlijnen te kunnen voldoen en passend bij de werkwijze van onze medewerkers. Wij beschikken over ruime nissen om gezellig te lunchen.

Bekijk hier onze vernieuwde lunchkaart (oh oh oh wat een lekkere gerechten!).

Wil je zeker zijn van een tafel? Reserveer dan hier jouw tafel. Spontaan langskomen voor koffie of een lekkere lunch? Dat kan! We bekijken dan de beschikbaarheid aan de deur.

Geef een Bijzonder Bon cadeau

Leuk om te geven én te ontvangen! Mooi verpakt in een cadeaudoosje. Ook leuk als relatie- of kerstgeschenk.

Een gedwongen sluiting hakt er flink in voor een bijzondere club als wij. Daarom als - ongetwijfeld overbodige - aanmoediging: denk eens aan een Bijzonder Bon als je iemand wilt verrassen of een cadeau wilt geven. Bestel onze Bijzonder Bon en geniet op een later moment van een heerlijke lunch. Leuk om te geven én om te krijgen!

Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Stuur je gegevens even mee (naam, adres en 06 nummer voor het versturen van een betaalverzoek). Uiteraard sturen wij de cadeaubon op per post.

Adres

Hoofdstraat 7-9
2678 CE De Lier
 TelefoonIcon   TelefoonIcon
Email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 15.00 uur
Op zaterdag ontbijt vanaf 9.00 uur
Zondag gesloten

Volg ons laatste nieuws op:

Facebook   Instagram